lunes, 8 de junio de 2015

Entrega Foto y Dvd

Benvolgudes famílies

 

Els dies 9 i 10 de juny de 17:00 a 18:30 hores es procedirà al lliurament de les fotografies i DVD per a les famílies sòcies.

 

El DVD és un recull de les activitats que han realitzat els nostres fills durant el curs i juntament amb la foto de grup de classe seran, sense dubte, un bonic record.

 

El DVD I LA FOTO SÓN GRATUITS PER ALS SOCIS DE L’AMPA.

  

Les famílies NO SÒCIES de l’AMPA, que  vulguin obtenir la foto i el DVD hauran de sol·licitar-ho via email a ampasantramonnonat@gmail.com, i abonar la cuota de 25€. Els hi recordem que si no fan us d’aquesta possibilitat, el dia del repartiment no se’ls entregaran la foto ni el DVD en cap cas.

 

 

Queridas familias

 

Los  días 9 y 10 de junio de 17,00 a 18,30h  se procederá a la entrega de las fotografías y DVD para las familias socias.

 

El  DVD recogerá las actividades que han realizado nuestros hijos durante el curso y junto a la foto de grupo de clase serán, a buen seguro, un bonito recuerdo. 

  

EL DVD Y LA FOTO SON GRATUITOS PARA LOS SOCIOS DEL AMPA. 

 

Las familias  NO SOCIAS del AMPA, que quieran  disponer de la foto y el DVD, deberán solicitarlo vía email a ampasantramonnonat@gmail.com, y abonar la cuota de 25€. Les recordamos que si no hacen uso de esta posibilidad, el día del reparto no se les entregarán la foto ni el DVD en ningún caso.

 

 

Atentamente

AMPA SANT RAMON

0 comentarios:

Publicar un comentario